Laden Evenementen

Yoga op het mooiste waddeneiland van Nederland. Bos, strand, duinen, wind, zee, zon, rust en ruimte. Dé ideale plek voor een uniek yogaweekend. Het weekend wordt gehouden in de Folkshegeskoalle midden in de bossen bij het vriendelijke dorpje Hoorn, op loopafstand de Noordzee en Waddenzee.

Het programma bestaat uit Critical Alignment Restorativ Yoga met live muziek, Yin Yoga, yoga met live muziek, inspirerende lezingen, stilte wandeling en uitgebreide aandacht voor meditatie en mindfulness.

Je verblijft op basis van volpension ( vegetarisch) en een tweepersoonskamer. Tegen bijbetaling is een 1 persoonskamer mogelijk. Linnengoed, Yogamatten en meditatiekussens zijn aanwezig.

Vrijdag om 18:00 aankomst en kamerindeling, daarna gaan we lekker eten en volgt om 20:00 het programma. We sluiten de avond af met een ligconcert. Zaterdagochtend om 8:00 begint het programma met Yoga, meditatie en muziek. Critical Alignment Restorative Yoga, Yin Yoga, ontspanning met muziek, lekker eten en vol op ruimte voor jezelf. Zondagochtend start de dag om 8:00 met een stilte wandeling, yoga & meditatie en sluiten het weekend rond 14:00 af.

Het uitgebreide programma krijg je toegestuurd.

Deel via jouw favoriete platform!

Kijk voor onze wekelijkse yogaspecials op: www.yoga-huis.nl/yogaspecials/

Kijk voor onze Yoga in Concert Agenda op www.yogainconcert.nl/agenda