Wekelijkse Yogaspecials

(Geniet van de zomer, de lessen starten weer vanaf 10 september.)

Critical Alignment Restorative

Zo is er iedere week op dinsdagavond een Critical Alignment Restorative Yogales. Als eerste gecertificeerde Critical Alignment Yogadocent en therapeut neemt Yvonne je mee in een unieke methode die heel doelgericht fysieke en mentale klachten oplost en je de kracht van de adem leert ervaren. Tijdens de les worden allerlei materialen gebruikt om daadwerkelijk spanning en stress los te laten.

Woensdag 19.45 – 21.00
Critical Alignment Restorative – Yvonne

Yogamix: iedere week een verrassende les met live muziek

Jaren lange ervaring, kennis en verschillende Yogavormen, zoals Hatha Yoga, Yin Yoga, Iyengar Yoga en Zen, komen samen in de YogaMix.

Tijdens de les maak je een verbinding tussen de wereld van binnen en van buiten, tussen het materiële en het spirituele en tussen het essentiële en het existentiële bestaan. Een gezond lichaam en een gezonde heldere geest. Fysieke houdingen, ademhalingstechnieken, meditatie, ontspanning en filosofie staan centraal tijdens deze les.

Wat maakt deze les zo speciaal? De virtuoze muziek van Jan neemt je mee naar ongekende ervaringen en geeft diepe inzichten.

Donderdag 19.30 – 20.45
YogaMix met live muziek – Jan

Prijzen wekelijkse yogaspecials

10 strippenkaart (3mnd geldig) € 150

losse les € 17,50

Lees meer over onze yogalessen en wat de verschillende yogastijlen inhouden.

Terugkerende Yogaspecials

Yoga & Food

“What a way to start the day”. Na een extra lange ochtendles met live muziek en klank, (h)eerlijk eten bij ons aan de keukentafel.

Kijk voor data, tijden en de actuele inhoud in onze agenda.

Zin in Zondag

Iedere keer een bijzondere extra lange les met een verrassende inhoud.

Kijk voor data, tijden en de actuele inhoud in onze agenda.

Stiltedag

Zodra je de essentie van stilte ontdekt, begrijp je de waarde van woorden. Tijdens het ontbijt beginnen we de stilte en tijdens het avondeten verbreken we de stilte. Daartussen mediteren, lopen, fietsen, koken en Zijn we in stilte.

Kijk voor data, tijden en de actuele inhoud in onze agenda.