Wekelijkse Yogaspecials

Critical Alignment Restorative

Zo is er iedere week op woensdagavond een Critical Alignment Restorative Yogales. Als eerste gecertificeerde Critical Alignment Yogadocent en therapeut neemt Yvonne je mee in een unieke methode die heel doelgericht fysieke en mentale klachten oplost en je de kracht van de adem leert ervaren. Tijdens de les worden allerlei materialen gebruikt om daadwerkelijk spanning en stress los te laten.

Woensdag 10.00 – 11.30 & 19.30 – 21.00
Critical Alignment Restorative – Yvonne

Muziek Meditaties

Tijdens deze bijzondere lessen laat Jan je met zijn helende muziek een innerlijke reis maken naar een plek waar het stil is.

Waar je een verbinding maakt tussen de wereld van binnen en van buiten, tussen het materiële en het spirituele en tussen het essentiële en het existentiële bestaan. Een gezonde heldere geest in een gezond lichaam. Geleide meditatie en muziek nemen je mee naar ongekende ervaringen en geven je diepe inzichten.

Afgewisseld met zacht YinYogahoudingen zijn deze lessen een waar cadeau.

Donderdag 19.30 – 20.45
Muziek Meditaties met live muziek – Jan

Prijzen wekelijkse yogaspecials

10 strippenkaart (3mnd geldig) € 155

losse les € 20

Lees meer over onze yogalessen en wat de verschillende yogastijlen inhouden.

Terugkerende Yogaspecials

Yoga & Food

“What a way to start the day”. Na een extra lange ochtendles met live muziek en klank, (h)eerlijk eten bij ons aan de keukentafel.

Kijk voor data, tijden en de actuele inhoud in onze agenda.

Zin in Zondag

Iedere keer een bijzondere extra lange les met een verrassende inhoud.

Kijk voor data, tijden en de actuele inhoud in onze agenda.

Stiltedag

Zodra je de essentie van stilte ontdekt, begrijp je de waarde van woorden. Tijdens het ontbijt beginnen we de stilte en tijdens het avondeten verbreken we de stilte. Daartussen mediteren, lopen, fietsen, koken en Zijn we in stilte.

Kijk voor data, tijden en de actuele inhoud in onze agenda.