Laden Evenementen

Yoga op het mooiste Waddeneiland van Nederland. Bos, strand, duinen, wind, zee, zon, rust en ruimte. Dé ideale plek voor een uniek yogaweekend. Het weekend wordt gehouden in de Folkshegeskoalle midden in de bossen bij het vriendelijke dorpje Hoorn, op loopafstand de Noordzee en Waddenzee.

Het programma bestaat uit Yoga met live muziek (critical alignment restorativ yoga & yin yoga), inspirerende lezingen, stilte wandeling, uitgebreide aandacht voor pranayama, meditatie en mindfulness, lekker eten en volop ruimte voor jezelf.

Je verblijft op basis van volpension (vegetarisch) in een tweepersoonskamer. Tegen bijbetaling is een 1 persoonskamer mogelijk. Linnengoed, Yogamatten en meditatiekussens zijn aanwezig.

Vrijdag vanaf 15:00 kun je inchecken op je kamer, om 18:00 gaan we lekker eten. Om 20:00 gaan we beginnen het programma en we sluiten de avond af met een ligconcert. Zaterdagochtend en zondagochtend beginnen we vroeg, om 06:00 begint het programma met ademwerk (Pranayama), meditatie en zachte Yin(ochtend)Yoga.  Rond 12:00 sluiten we het weekend af.

Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop, daarom zijn er maar een bepaald aantal plaatsen beschikbaar.

 

Het uitgebreide programma krijg je toegestuurd.

VOLGEBOEKT.

Deel via jouw favoriete platform!

Kijk voor onze wekelijkse yogaspecials op: www.yoga-huis.nl/yogaspecials/

Kijk voor onze Yoga in Concert Agenda op www.yogainconcert.nl/agenda