Laden Evenementen

“Dezelfde gedachten leiden altijd tot dezelfde keuzes, dezelfde keuzes leiden tot hetzelfde gedrag, hetzelfde gedrag leidt tot dezelfde ervaringen, dezelfde ervaringen produceren dezelfde emoties, en deze emoties leiden weer tot dezelfde gedachten”

Onze gedachten hebben een krachtige invloed op onze leven en welzijn. Het zijn de bouwstenen van onze realiteit. Wanneer we deze gedachtes koesteren en herhalen beïnvloeden ze niet alleen onze emoties en gedrag, maar ook de gebeurtenissen en situaties die we in ons leven aantrekken.

Met andere woorden, als we positieve gedachten koesteren en geloven in de mogelijkheid van positieve verandering, kunnen we ons leven in die richting sturen. Het is belangrijk om bewust te zijn van je gedachten en ze positief te richten, om de gewenste verandering in ons leven te bereiken.

 

DE SPIEGEL VAN HET IJS.

Samen met Marlies Bodde – revalidatiearts/ psychiatrist (MD,PhD) en Wim Hof Instructeur – gaan we een mooie dag creëren.

We beginnen vroeg in de ochtend met Meditatie, Yoga, klankbad, ademen en dan….. het ijsbad! Daarna samen lekker eten en nagenieten.

Heb jij altijd al een keer de uitnodiging van het ijs gevoeld, en wil jij ervaren welke spiegel het ijs voor jou kan zijn? Dan is nu je kans om dit te ervaren.

 

Aan koude training worden veel gezondheidsvoordelen toegeschreven zoals een verbeterd immuunsysteem, betere doorbloeding, maar ook verbeterde focus en vooral het leren omgaan met stress. IJs werkt als een perfecte spiegel voor je gemoedstoestand en kan je helpen om te gaan met zaken buiten je comfortzone. In het ijs begint de magie.

 

Persoonlijke begeleiding op deze dag staat voorop, daarom zijn er een bepaald aantal plaatsen beschikbaar.

Deel via jouw favoriete platform!

Kijk voor onze wekelijkse yogaspecials op: www.yoga-huis.nl/yogaspecials/

Kijk voor onze Yoga in Concert Agenda op www.yogainconcert.nl/agenda