Laden Evenementen

Tijdens de Eigentijdse Yogaweek in ECOlonie (Frankrijk) verzorgen Jan en Yvonne de Hoop samen een unieke yogales met live gitaar muziekbegeleiding. Een intiem luisterconcert in een ontspannen sfeer in combinatie met een rustgevende yogales. Er wordt aandacht besteed aan meditatie (ontspanning), pranayama (ademhaling) en asana (houdingen). Er zijn een aantal intermezzo’s met live muziek: voor de les als introductie, tijdens de les en bij de slotontspanning.

 

Over de Eigentijdse Yogaweek: 

Deze Yogaweek geeft je de mogelijkheid om in je vakantie de weldaad van yoga te ondergaan in combinatie met de inspirerende omgeving van ECOlonie. Elke dag zijn er verschillende workshops, variërend van 1 tot 2 uur. De week is zo opgebouwd dat je één of twee hoofdthema’s volgt en daarnaast nog andere losse yogaworkshops kunt volgen met andere thema’s.

Nieuw dit jaar is dat er naast de yogaworkshops ook lezingen over yoga en voeding zijn en andere yoga-gerelateerde workshops, zoals stiltewandelingen en klankconcerten.

Zo zijn verdieping en ontdekking optimaal gecombineerd en kun je de vele facetten van yoga leren kennen!

 

Over de ECOlonie Gemeenschap:

Ecolonie is een eigentijdse samenlevingsvorm die op een vernieuwende concrete wijze vorm tracht te geven aan datgene wat met name de bewoners – die de continuïteit vertegenwoordigen – maar ook participanten (dat zijn vrijwilligers die voor korte of langere tijd meehelpen) belangrijke aspecten van het leven noemen. Drie hoofdthema’s zijn daarin te onderscheiden: ecologie (natuur, duurzaamheid), kunst (scheppend bezig zijn) en spiritualiteit (mystiek). 

Deze thema’s zijn de basis voor verschillende werkvormen zoals die op Ecolonie vorm krijgen: de groenten en kruidentuin, het gastenverblijf, het kunstatelier, de boerderij, de bakkerij, de kaasmakerij, energie- en (ver)bouwproject, terreinbeheer, Oikos (o.a. oliën / remedies), het Eigentijds Festival, het Eigentijds Zomercollege en als laatste loot van deze stam het EcoZeN College. Nieuwe werkvormen zijn mogelijk, mits deze aansluiten bij deze hoofdthema´s en deze gedragen worden door permanente bewoners.

Deel via jouw favoriete platform!

Kijk voor onze wekelijkse yogaspecials op: www.yoga-huis.nl/yogaspecials/

Kijk voor onze Yoga in Concert Agenda op www.yogainconcert.nl/agenda