Laden Evenementen

Tijdens deze speciale editie is de grote zaal van cultuurcentrum de Oosterpoort het decor voor Yoga in Concert XL.

Yogales in het theater! Hoe bijzonder om er bij te zijn.

Alles in dit Universum trilt op zijn eigen specifieke frequentie. Soms zijn deze trillingen zo langzaam dat we ze niet kunnen zien en voelen of juist zo hoog dat ze voor het menselijk oor niet of nauwelijks waarneembaar zijn. Toch is alles voortdurend in beweging. Onze adem, onze gedachten, ons lichaam.

Muziek is een combinatie van ontelbaar veel verschillende soorten frequenties. Sinds er menselijke wezens zijn is er ook muziek. Muziek kan ons genezen, gelukkig maken en ons transformeren. Al deze positieve eigenschappen ervaar je ook bij de beoefening van Yoga. Het is dus een win- win situatie als Yoga en muziek worden gecombineerd.

Tijdens deze Yoga in Concert XL nemen we je mee op een genezende, innerlijke reis d.m.v. de prachtige gitaarmuziek van Jan en Digmon Roovers en de inspirerende Yoga begeleiding van Yvonne. Daarnaast speelt Yvonne op haar unieke singing bowls die een krachtige massage van al onze energiepunten teweegbrengt.

Tijdens deze speciale editie hebben we in het kader van GRONINGEN CITY OF TALENT in samenwerking Het Groningen Guitar College, twee jonge noordelijke gitaartalenten en Singer-songwriters uitgenodigd om met ons mee te spelen.

Musici:

Jan Kuiper – yoga, gitaar en percussie

Yvonne de Hoop – yoga,percussie en singing bowls

Digmon Roovers – gitaar

 

 

Deel via jouw favoriete platform!

Kijk voor onze wekelijkse yogaspecials op: www.yoga-huis.nl/yogaspecials/

Kijk voor onze Yoga in Concert Agenda op www.yogainconcert.nl/agenda