Laden Evenementen

Stel je voor. Je gaat zitten en terwijl je rustig in- en uitademt, hoor je de betoverende klanken van een prachtige gitaar.
Wanneer je vervolgens ontspannen op je yogamat gaat liggen, hoor je een zachte stem die je begeleidt om in meditatie te komen. Welkom bij Yoga in Concert!”

Yoga in Concert is een idee van gitarist, schrijver en yogi Jan Kuiper. Samen met collega-docente Yvonne de Hoop verzorgen zij al enkele jaren spraakmakende yogaconcerten.
Yoga in Concert is een unieke beleving van yoga en muziek. Yogahoudingen, muziekklanken, en meditatie komen samen tijdens dit bijzondere concert. Alles is mogelijk: actief meedoen op je eigen yogamat, ontspannen achterover leunen terwijl je luistert naar de mooie muziek of een combinatie van beiden. Ervaring is niet nodig.
Tijdens de les wordt aandacht besteed aan de hoofdthema’s meditatie (ontspanning), pranayama (ademhaling) en asana (houdingen) en de relatie tussen muziek en yoga.

Yogi, gitarist en schrijver Jan Kuiper is gezegend met een onuitputtelijke hoeveelheid energie, optimisme en geluk. Naast een succesvolle carrière als gitarist met zijn band The Five Great Guitars, kun je hem ook een autoriteit noemen op het gebied van Yoga, Meditatie, ZEN en Boeddhisme. Als schrijver publiceert hij ieder jaar een nieuw boek waarin richting wordt gegeven aan een ieder die zo zinvol en gelukkig mogelijk probeert te leven. Op een vraag van een leerling, ‘Wat is de allermooiste asana (yogahouding)?’, antwoordde hij: ‘Dit leven zelf!’ Hij reisde de afgelopen 40 jaar over de hele wereld als Jazz gitarist. Improvisatie in het hier en nu is het belangrijkste onderdeel van zijn muziek.

Kosten?
€ 20, p.p contant af te rekenen ter plekke.

Aanmelden?
Mail ons op info@club-yoga.nl je naam, telefoonnummer, evt. blessures om je aan te melden, je krijgt zsm reactie.

Deel via jouw favoriete platform!

Kijk voor onze wekelijkse yogaspecials op: www.yoga-huis.nl/yogaspecials/

Kijk voor onze Yoga in Concert Agenda op www.yogainconcert.nl/agenda