Laden Evenementen

Yogi, gitarist en schrijver Jan Kuiper en Yogini Yvonne de Hoop gaven afgelopen zomer een volledig uitverkochte Yoga in Concert voorstelling in de Grote zaal van het Concertgebouw – Amsterdam. Een unieke gebeurtenis die op vrijdag 21 oktober een bijzonder vervolg krijgt op De Nieuwe Yogaschool.

Yoga in Concert is een helende beleving waarbij yoga en muziek elkaar omarmen. Ga zitten, adem rustig in en uit met de betoverende klanken van de gitaar. Ontspannen ga je op je yogamat liggen, een zachte stem je begeleidt in meditatie. Zo begint een diepe innerlijke en muzikale yogareis. Welkom bij Yoga in Concert!

Wie is Jan Kuiper?
Gitarist, Yogi en schrijver Jan Kuiper is gezegend met een onuitputtelijke hoeveelheid energie, optimisme en geluk. Naast een succesvolle carrière als gitarist kun je hem ook een autoriteit noemen op het gebied van yoga, meditatie, Zen en Boeddhisme. Als schrijver publiceert hij boeken waarin richting wordt gegeven aan een ieder die zo zinvol en gelukkig mogelijk probeert te leven.
Wie is Yvonne de Hoop?
Yogini Yvonne de Hoop is een ervaren docente die al jaren met veel passie lesgeeft met als specialisatie Critical Alignment Yoga en therapie, adem en ontspanningstherapie en meditatie. Ze is oprichtster en eigenaresse van yogastudio Happy Yoga in Groningen.

Datum: vrijdag 21 oktober 2016
Tijd: 20.30 tot 22.00 uur
Prijs: € 25,00

Inschrijven via: De Nieuwe Yogaschool

Deel via jouw favoriete platform!

Kijk voor onze wekelijkse yogaspecials op: www.yoga-huis.nl/yogaspecials/

Kijk voor onze Yoga in Concert Agenda op www.yogainconcert.nl/agenda