Laden Evenementen

De mooiste gitaarmuziek in combinatie met een aantal zeer speciale gast solisten. Een must voor iedere gitaar en muziek liefhebber!!

Gypsy Jazz met Paulus Schafer & Digmon Roovers – Paulus Schafer is een gerenomeerd Sinti gitarist. Hij reist samen met Stochelo Rozenberg over de hele wereld. De gypsy jazz style is geënt op de muziek van Django Reinhardt en kenmerkt zich door zeer hoge tempi en virtuoze gitaar licks. Digmon Roovers is een fenomenale gitaarbasist.  Hij Is uniek in zijn benadering van de gitaar. Hij speelt percussieve drum en basspatronen op zijn acoustische steelstring.

Jan Kuiper reisde de afgelopen 40 jaar over de hele wereld als Jazz gitarist. Zijn gitaarcarrière begon op zijn 15de toen hij voor het eerste een gitaar in handen kregen. Op zijn 20ste maakt hij de keuze om professioneel gitarist te worden. Gitaarspelen is voor hem een nooit aflopend proces van oefenen en doen wat je moet doen. Hij gaat uit van het principe dat de allerbeste muziek wordt gemaakt zonder de inbreng van de ego. Alleen dan spreekt de muziek recht het hart van de musicus en raakt het de ziel van der luisteraars. Dan wordt muziek het leven zelf.

Tickets te koop bij de Gouden Karper te Winsum.

Deel via jouw favoriete platform!

Kijk voor onze wekelijkse yogaspecials op: www.yoga-huis.nl/yogaspecials/

Kijk voor onze Yoga in Concert Agenda op www.yogainconcert.nl/agenda