Laden Evenementen

Unieke luisterconcert en yogales in één!

Yogi en gitarist Jan Kuiper verzorgt samen met collega docente Yvonne de Hoop een unieke Yogales met live muziek begeleiding. Een intiem luisterconcert in een ontspannen sfeer in combinatie met een rustgevende Yogales. Er wordt aandacht besteed aan meditatie (ontspanning) prana-yama (ademhaling) en asana (houdingen).

Er zijn een aantal intermezzo’s met live muziek; voor de les als introductie, tijdens de les en bij de slotontspanning. De inhoud van de lessen is geschikt voor alle niveaus van Yogabeoefening. Ook beginners zijn van harte welkom!

Losse kleding; een T-shirt en joggingbroek zijn handig. U betaalt bij deze voorstelling niet voor een zitplaats, maar voor een ligplaats! Naar deze voorstelling brengt u uw eigen Yoga matje mee.

Deze voorstelling wordt gespeeld in de theaterzaal van Spectrum. U vindt het Spectrum aan het Kees Stipplein 72. U kunt parkeren direct onder Spectrum, in parkeergarage Tricotage (Wolweg 197). Dit is betaald parkeren en we kunnen u hier geen uitrijkaart verkopen. Ook is uw pauzedrankje hier niet bij de prijs inbegrepen.

Deel via jouw favoriete platform!

Kijk voor onze wekelijkse yogaspecials op: www.yoga-huis.nl/yogaspecials/

Kijk voor onze Yoga in Concert Agenda op www.yogainconcert.nl/agenda