ONLINE YOGA LESSEN

Deze tijd vraagt om yoga & meditatie

Aangezien de Coronacrisis ongetwijfeld nog een hele lange periode grote invloed zal hebben op ons dagelijks leven, ervaren wij dat het belang van yoga & meditatie steeds groter wordt. In tijden van onzekerheid is de balans tussen een gezond lichaam en een gezonde geest essentieel.

Mede door de maatregelen die zijn getroffen zullen de lessen voorlopig niet plaatsvinden in de studio, maar kan je iedere week online een les volgen via YouTube. Het betreft geen ‘liveles’ maar je bepaalt zelf wanneer je kijkt.

Prijs per les € 15,-

Wekelijks bieden we een Critical Alignment Restorative les (Yvonne) en een HathaYin les met live muziek (Jan) aan. Verder kun je kiezen voor een eenmalige speciale Yoga in Concert les.

HOE WERKT HET?

Stuur een mailtje naar info@yoga-huis.nl waarin je aangeeft onze online lessen te willen volgen. Je ontvangt dan een uitlegmail hoe je een of meerdere lessen kunt bestellen. Na betaling krijg je een bevestigingsmail met daarin de link om de les op YouTube te volgen.

CADEAUTJE VOOR JOU

Hieronder vind je originele natuurgeluiden uit de tuin van het YogaHuis. Prima te gebruiken bij je dagelijkse 3 minuten meditatie.