CORONA – DETOX

Hoe heb jij de laatste maanden ervaren? Welke invloed hebben alle maatregelen op jouw persoonlijke leven, je werk en je vrije tijd? Zie je de toekomst somber in? Hoe moet het nu allemaal verder?

Heb je last van:

Slapeloosheid, stress, geen energie/vermoeidheid, burn-out klachten, spierpijn, hoofdpijn, nek en schouder klachten, rugpijn, concentratieproblemen, niet goed kunnen ademen, een lage weerstand, onrust en onzekerheid.

Kom dan naar het YogaHuis in Saaxumhuizen. In een persoonlijk gesprek gaan we samen kijken wat voor jou het beste Corona Detox programma is.

Samen gaan we aan de slag om jouw body en mind gezonder en sterker te maken!

Hiervoor gebruiken we de volgende tools:

Critical Alignment therapie/ bewegingstherapie

Adem en ontspanningstherapie

Diverse vormen van yoga & mindfulness

ZEN meditatie

Stress release sessie

Wij werken samen met een gespecialiseerd body & mind team. Eventueel zorgen zij voor extra ondersteuning van het Detox traject.

Coaching

Heb je behoefte aan persoonlijke begeleiding op fysiek en/of mentaal niveau? Na een uitgebreide intake kijken we samen wat het beste past om je verder te helpen.

Het ontstaan van (pijn)klachten

Als een beweging ergens in het lichaam vastloopt door bijvoorbeeld spanning en stijfheid, zal het automatisch elders compenseren. Als dit lang aanhoudt, ontstaan voorkeurshoudingen. Meestal ben je je daar niet van bewust. Ze zijn immers zo ‘eigen’ geworden dat ze deel uitmaken van je lichaamsidentiteit. Deze voorkeurshoudingen herstellen niet uit zichzelf, maar zullen juist door de tijd heen alleen maar erger worden. En hierdoor ontstaan klachten. Wervelkolom gerelateerde klachten zoals rugpijn, nekpijn, whiplash, RSI (CANS), pijn aan schouders, hernia, ischias, klachten in de armen en benen (uitstraling, krachtsverlies, tintelingen), ademhalingsstoornissen, hyperventilatie, vermoeidheid en burn-out.

Heb jij dit soort klachten en heb je van alles geprobeerd, wat nog steeds geen blijvend resultaat heeft opgeleverd? Dan kijk ik graag met je verder of onderliggende patronen de klacht(en) veroorzaken. Wanneer je je bewust wordt van deze patronen en het ontstaansgebied van de klachten, kunnen we aan de hand van gerichte oefeningen het proces omkeren.

De duur van de therapie is afhankelijk van de aard, de intensiviteit van de klachten en de manier waarop de therapie benadert wordt. Ondanks de goede resultaten die behaald worden is de therapie er niet onmiddellijk opgericht om binnen een afgerond termijn tot een genezend resultaat te komen. Het is een fysiek en mentaal veranderingsproces. Het vergt tijd om oude en vastgeroeste patronen te doorbreken. Door regelmatig thuis te oefenen kan er stap voor stap gewerkt worden aan het opbouwen van een nieuwe structuur waarin het lichaam vrijer beweegt.

Elke sessie bekijken we waar je dan behoefte aan hebt. Gerichte oefeningen, massage, reiki/healing of een combinatie. Een sessie kan dus elke keer anders zijn.

Contact
Je kunt een afspraak tot 24 uur voor aanvang kosteloos annuleren of verplaatsen. Als je een afspraak niet tijdig afzegt, zijn we genoodzaakt de kosten in rekening te brengen.